Op zoek naar een kapper in Bergen die echt voor jouw haar zorgt? Welkom bij Puur Skin & Hair

Wij bieden jou zoveel meer dan alleen een knipbeurt. Bij onze kapsalon in Bergen merk je al snel dat wij echt voor jou en jouw haar zorgen. Graag leggen wij uit hoe wij dit doen.

De kapper in de buurt met een goed advies

Voordat we beginnen met de behandeling van jouw haar, voorzien wij je graag van een goed advies. Welke coupe past bij jouw gezicht en op welke manier kan jouw kapsel jouw imago versterken of juist een hele andere uitstraling geven? Steeds meer dames die voorheen naar de kapster in Alkmaar of kapper in Heerhugowaard gingen weten onze kapper in Bergen te vinden.
Jouw haar laten verven? Dat kan met verzorgende verf!
Wilt je jouw haar laten verven in onze salon? Voor het verven van jouw haar gebruiken wij de verzorgende, ecologische haarverven van I.C.O.N. Deze zijn niet schadelijk, maar verzorgen het haar juist. Bovendien zijn zij door hun ecologische ingrediënten zacht en niet schadelijk voor je haar en/of hoofdhuid. Daarnaast is de I.C.O.N. verf ook niet belastend voor het milieu, dus je kiest bij ons letterlijk een verantwoord kapsel.

Heb jij krullend haar en zoek je een goede krullenkapper? Kom snel naar Puur Skin & Hair in Bergen!

Een goede krullenkapper is lastig te vinden. Om ervoor te zorgen dat jouw haar goed geknipt wordt, is het wel handig om een kapper gespecialiseerd in natuurlijke krullen te vinden. Daarnaast is het belangrijk om jouw krullen thuis goed te verzorgen. Wij helpen je graag.

Waarom is een speciale kapper voor krullen belangrijk?

Veel mensen met krullen hebben slechte ervaringen bij gewone kappers. Daarom nemen wij ruim de tijd om naar jouw wensen en problemen met je krullende haar te luisteren. Zo weten we zeker wat jij wilt en kunnen we je uitleggen hoe we tot jouw gewenste resultaat kunnen komen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring als curly hair kapper zorgen we ervoor dat je de zaak als tevreden klant verlaat.

Kunnen wij als kapper ook krullen verven?

Uiteraard staan wij als goede krullenkapper ook voor je klaar als je jouw natuurlijke krullen wilt laten verven. Ook hier is de combinatie van onze ervaring en de juiste techniek de sleutel tot jouw tevredenheid. Daarbij gebruiken we voor het verven de natuurlijke producten van I.C.O.N. Hierdoor beschadigen jouw krullen niet en raakt je hoofdhuid ook niet geiriteerd, maar zullen ze juist verzorgd ogen en aanvoelen.

Goede adviezen van de kapper voor krullen

Veel mensen met krullen is verteld dat het moeilijk is om zelf krullen te verzorgen. Ook deze visie is uit de tijd. Als krullenkapper adviseren wij je graag over manieren om jouw krullen zelf te onderhouden. Daarbij verkopen wij de I.C.O.N. India lijn die wij zelf gebruiken. Die kun je voor een goede prijs aanschaffen. Zo kunt u dus ook zelf uw krullenkapsel verzorgen en modelleren naar hoe het eruit ziet als u onze salon verlaat.